Fisk till Middag -enkelt och gott! Fiskfilé med luftigt potatismos och en god räksås med dill. Fisk är ett enkelt och gott middagsval! Våra fiskgratänger är gjorda på fiskfiléer av Alaska pollock. Runt fisken har vi spritsat ett gott potatismos som tillagats från grunden. Fisken är täckt med en god räksås med dill.
Mos 48 %: Kokt Potatis, MJÖLKPULVER, solrosolja, ÄGGULA, SMÖR, salt, svartpeppar. Fisk 27 %: Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* (Theragra chalcogramma). Sås 25 %: SKUMMJÖLK, vatten, RÄKOR** 2,5 % (Pandalus borealis), stärkelse (VETE, majs, potatis), VISPGRÄDDE, solrosolja, vitt vin, lök, tomatpuré, dill 0,4 %, salt, morötter, citronjuice, FISKPULVER, vitlök, socker, RÄKEXTRAKT, lökpulver, naturlig arom, vitpeppar, lagerblad, svartpeppar. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet. **Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön).