Kvarn Goda är luftigt, gott och mättande rågbröd för hela familjen.Ett bröd som kan ätas precis som det är men som även är jättegott att rosta. Kvarn Goda är bakad med egen surdeg och flera olika varianter av råg från egen kvarn. Det här brödet är bakat enligt nordisk tradition på mjöl från spannmål som är odlat på Västgötaslätten. Spannmålet mals i vår egen kvarn i Lidköping och bredvid kvarnen finns vårt bageri. Fazer Kvarn Goda är en naturlig förlängning av vår tradition att baka välsmakande rågbröd med utgångspunkt i vårt nordiska arv.
Mjöl (VETE, fullkorn av RÅG 7%,fullkorn av VETE), vatten, fullkornsRÅGflingor 9%, socker, jäst, sirap,VETEgluten, RÅGfiber 2,3%, surdeg av fullkornsRÅGmjöl 2,1 %,rapsolja, malt av RÅG 0,9% och KORN, rostat RÅGmjöl 0,9%, salt,stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), mjölbehandlingsmedel(askorbinsyra). Brödet innehåller 17% fullkornsråg.