Ett rustikt och saftigt hantverksbröd fyllt med smak!Skanörgrova bakas på skånsk råg, surdeg, solrosfrön, ölmalt och kallpressad rapsolja.Passar utmärkt till frukost och lunch, såväl som lagrade ostar eller buffémat.
Vatten, VETEmjöl, fullkornsRÅGmjöl*, sirap, surdeg på fullkornsRÅG* och VETE (11%), klippt fullkornsRÅG*, solrosfrö (6%), VETEgluten, ölmalt av mältat KORN (3%), RÅGflingor*, kallpressad rapsolja, fullkornsdurumVETEmjöl*, humle (0,1%), lakrits, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Råginnehåll: 31%. * Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 31% vilket motsvarar 42% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.