Färsk, laktos- och glutenfri pasta från Emilia Romagna, Italien, som sägs vara den fyllda pastans ursprung. Pastan består av 26 procent ägg och innehåller inga konserveringsmedel, palmolja eller förtjockningsmedel. Den världsunika förpackningen gör att pastan kan förvaras i rumstemperatur och har en hållbarhet på sex månader från produktion. Fyllning: Parmesan och skinka. Boun Appetito!
INGREDIENSER TILL PASTAN (70%): Mjölblandning(majsmjöl, majsstärkelse, rismjöl, potatisstärkelse, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer, naturliga aromer), ÄGG (26%), solrosolja.INGREDIENSER TILL FYLLNINGEN (30%): Mortadella 31%(fläskkött, salt, kryddor, naturliga aromer, antioxidationsmedel: E301, konserveringsmedel: E250), lufttorkad skinka 21%(fläskkött, salt, konserveringsmedel E252), majsmix(majsmjöl, solrosolja),Parmigiano Reggiano ost 12%(MJÖLK, salt, ostlöpe), potatisflingor, salt, fiber, solrosolja, naturliga aromer, muskot.Kan innehålla spår av SOJA.Den färdiga produkten är förpackad i skyddad atmosfär.