- Skölj 100 g jasminris i kallt vatten och koka enligt anvisningar på förpackningen.
- Tillsätt 1 msk neutral olja i en panna och värm upp på medelhög värme.
- Lägg i 1 msk röd currypasta och fräs i 1-2 minuter tills doften frigörs.
- Häll i 200 ml kokosmjölk och låt småkoka i ca 3 minuter.
- Tillsätt 100 g strimlad kycklingbröstfilé och låt koka ytterligare 5 minuter eller tills kycklingen är genomstekt.
- Lägg i 50 g skivad röd paprika och 50 g zucchini skuren i halvmånar, och låt sjuda tills grönsakerna är mjuka men fortfarande har lite tuggmotstånd, ca 5 minuter.
- Smaka av med 1 tsk fisksås och en nypa salt efter behov.
- Servera curryn varm över det kokta jasminriset.
- Garnera med 1 msk färska korianderblad och en klyfta lime.