- Skala och skär 80g mango i små tärningar.
- Hacka 30g rödlök fint och blanda med mango i en skål.
- Finhacka 3g koriander och tillsätt i skålen. Krydda med 1g Santa Maria svartpeppar och 2g Santa Maria flingsalt. Blanda godt.
- Dela en avokado (100g) i halvor, ta bort kärnan och mosa avokadoköttet i en skål.
- Tillsätt 10ml limejuice och 3g Santa Maria chiliflakes till avokadon och mixa till en slät kräm.
- Torka av 150g torskfilé med papper och krydda med 2g Santa Maria paprikapulver, 2g Santa Maria vitlökspulver och en nypa salt.
- Stek fisken i en panna med en liten mängd olja på medelhög värme i ca 3-4 minuter på varje sida tills den är genomstekt.
- Värm ett tortillabröd (60g) i en annan panna eller i mikrovågsugnen.
- Fördela avokadokräm på tortillabrödet. Lägg sedan på bitar av stekt fisk och toppa med mangosalsa.
- Servera genast med extra limeklyftor om så önskas.