- Sätt ugnen på 125°C.
- Salt torskryggen (150g) och placera i en ugnsform.
- Blanda 50ml crème fraiche och 50ml vispgrädde i en kastrull.
- Koka upp blandningen och smula ner 1/8 fiskbuljongtärning. Sjud i 3 minuter.
- Häll såsen över fisken och tillaga i ugnen i 15 minuter eller tills fisken når en innertemperatur på 52°C.
- Koka 200g mjölig potatis tills mjuk. Stöt potatisen i samma kastrull.
- Värm 60ml standardmjölk och 15g smör tillsammans.
- Vispa ner mjölkblandningen i den stötta potatisen. Krydda med 1g salt och 0.5g Santa Maria nymalen svartpeppar.
- Värm 62.5g frysta gröna ärter enligt förpackningens anvisningar.
- Servera torskryggen toppad med 25g skalade räkor, 1g rivet citronskal, och några dillvippor. Lägg till potatismos, ärter och en citronbit (10g) på sidan.