Härligt osötat surdegsbröd med en fyllig, rustik ton av fullkornsvete. Bakat med dinkel och havre som tillsammans med gula linfrön och vetegroddar ger brödet karaktär. Njut av den goda smaken som rundas av med extra fin kallpressad rapsolja från Österlen.
Vatten, VETEmjöl, fullkornsVETEmjöl*, surdeg på VETE (10%), durumVETEmjöl, krossade fullkornskärnor av dinkelVETE* och VETE*, HAVREgryn*, skållat fullkornsHAVREmjöl*, VETEgluten, fullkornsRÅGmjöl*, fullkornsdurumVETEmjöl*, HAVREfiber, kallpressad rapsolja (1%), VETEgroddar, gula linfrö, socker (endast som jästnäring), dextros, jäst, malt av KORN och VETE, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 5% durum. * Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 37% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.